Brother VC-500W Kleuren, Airprint-zink, Wi-Fi, bekabeld, Bluetooth.

Brother VC-500W Draadloze etiketprinter PC/Mac Smart of tablet. Gebruik: CZ etiketrol 9,12,19,25 en 50 mm breed, lente 5m. Print Kleur op Wit. Heeft een etiket/rol afknip systeem.

142,00
Prijs per stuk
Voorraad:1
Verzendkosten ā‚¬Ā 4,97
remove add
Brother VC-500W

Productomschrijving

Brother's VC-500W eerste compacte kleurenlabelprinter, volledig nieuw en een revolutionair product in de markt voor kantoorlabelprinters. Voor het eerst kunt u zelf labels printen met elke gewenste kleurencombinatie, ideaal voor labels met kleurcodes, documenten en archiefmappen.

Voeg kleurenfoto’s, bedrijfslogo's of foto's van personeel en bezoekers toe aan labels die gebruikt kunnen worden voor items zoals beveiligingsbatches.

De VC-500W beschikt over een USB aansluiting en een draadloze Wi-Fi verbinding, zodat u op diverse manieren verbinding kan maken via uw pc of Mac. Met de meegeleverde P-touch Editor software kunt u vervolgens zelf professionele kleurenlabels ontwerpen en afdrukken. Of u maakt snel en eenvoudig verbinding met Apple of Android smartphones en tablets en gebruikt de gratis te downloaden Brother Color Label Editor app.

Kenmerken

  • Afdruksnelheid tot 8 mm/sec
  • Full colour labels ontwerpen en afdrukken, Afdrukresolutie tot 313 dpi
  • USB 2.0 Full speed, Wi-Fi Direct en Netwerkklaar (draadloos)
  • Automatisch snijmechanisme met label stripfunctie
  • Brother CZ rolcassette
  • Max. labelbreedte 50 mm, 25, 19 12, 9 mm
  • AirPrint, Color Label Editor app

Inhoud;
Compleet voor het maken van etiketten. Brother VC-500W, 2 starter rollen (CZ-1004 rolcassette 25 mm x 5 meter en CK-1000 reinigingscassette 50 mm x 2 meter), Software Windows en Mac, USB Kabel, stroomadapter en gebruiksaanwijzing.
 

Link: Brother-site Brother VC-500W
Link: YouTube Brother VC-500W 

Labels van fotokwaliteit

De Brother VC-500W is de eerste kleurenlabelprinter die Brother op de markt brengt. Nooit eerder konden gebruikers zo gemakkelijk zelf schitterende full colour labels ontwerpen en afdrukken, voor gebruik binnen een bedrijfs- of kantooromgeving. En niet eerder was het zo eenvoudig om afbeeldingen zoals foto's of bedrijfslogo’s in kleur aan een label toe te voegen   voor maximale impact en een indrukwekkend resultaat.

Printen zonder inkt

Met de geavanceerde ZINK® Zero-Ink® printtechnologie maakt u zelf mooie, kleurrijke labels. De kleurkristallen in het papier van de labelrollen worden geactiveerd door hitte, zodat het mogelijk is om labels in full colour te creëren zonder dat er inkt nodig is. De Zero-Ink® technologie heeft als voordeel dat de printer ongelooflijk compact is en dat er geen extra inktcartridges aangeschaft  moeten worden.

Labels ontwerpen en printen vanaf PC of Mac

Maak via USB verbinding met uw computer en ontwerp en print kleurenlabels met behulp van de geavanceerde Brother P-touch Editor labelontwerp-software. Importeer afbeeldingen, voeg kaders en illustraties toe om uw boodschap duidelijk over te brengen.

Color Label Editor app voor iOS/Android

Maak labels op uw smartphone of tablet en verzend deze draadloos naar de Brother VC-500W kleurenlabelprinter. Laat uw creativiteit de vrije loop door uw favoriete lettertypen, clipart, kaders en foto’s in uw labels te gebruiken.

Snel en gemakkelijk foto’s printen via AirPrint

AirPrint is een service van Apple waarmee u kunt printen zonder het downloaden of installeren van  drivers of andere software. Print foto’s via Wi-Fi direct vanaf uw iPhone of iPad met behulp van de Brother VC-500W.

Diverse labelformaten beschikbaar

De Brother CZ labelrollen zijn verkrijgbaar in 9, 12, 19, 25 en 50 mm breedte zodat u voor elke toepassing een passend formaat ter beschikking heeft. Ondanks het compacte formaat hebben alle labelrollen een lengte van 5 meter, ideaal geschikt voor grote en veeleisende labeltaken.

Productnummer: VC500W

Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag
info@labelsystemen.nl +31(0)418 671562