Brother CUBE (PT-P300BT)Smarphone App,Bluetooth /PC 6, 9 en 12mm

Brother PT-P300BT Smartphone-Tablet APP, Bluetooth /PC verbonden TZe-, labelprinter 6, 9 en 12mm via Bluetooth of usb

47,75
Prijs per stuk
Voorraad:1
Verzendkosten ā‚¬Ā 4,97
remove add
Brother PT-P300BT

Productomschrijving

Bureau Smartphone / Tablet printermodel voor TZe- van 6 ,9 ,12 mm met Smartphone App via Bluetoth en  PC-aansluiting

PT-P300BT - Bluetooth labelprinter voor smartphones en tablets via Gratis App

Stijlvolle labelprinter voor gebruik in en om het huis. Dankzij het compacte en moderne design is de P-touch CUBE perfect geschikt voor gebruik bij u in huis. Maak labels voor in de keuken, het thuiskantoor, de garage en de tuin. Of gebruik de labelprinter voor het personaliseren van geschenken, het labelen van kleding en/of schoolspullen van uw kinderen.

Ontworpen voor Android en Apple. De P-touch Design&Print app is gratis verkrijgbaar voor Android en Apple smartphones en tablets. Deze app biedt vele ideeën voor het maken van labels in en om het huis. De Brother P-touch Design&Print app is zeer gemakkelijk in gebruik en maakt het ontwerpen van labels tot een leuke activiteit waarvan de hele familie kan profiteren. U kunt de app downloaden via de app store van uw mobiele apparaat.

Eenvoudig verbinden via Bluetooth. Er is geen ingewikkelde installatie via uw thuisnetwerk of Wi-Fi verbinding nodig. Via de app en de Bluetooth verbinding zoekt u gewoon naar de P-touch CUBE labelprinter. Er zijn slecht een paar seconden nodig om verbinding te maken zodat u direct labels kunt printen.

Brede range aan toepassingen. Maak handige labels voor opslagboxen, diepvriesbakken, planken, stekkers, adapters, ringbanden, schoenendozen, kinderkleding, schoolspullen, speelgoeddozen en nog veel meer. De gelamineerde en slijtvaste labels kunnen ook gebruikt worden in de tuin, de garage of de schuur voor het markeren van gereedschap, opbergbakken, schakelaars en plantstokken. De labelprinter is ook zeer geschikt voor het personaliseren van geschenken en voor decoratie.

Labels in diverse kleuren en formaten. Er is een brede range aan zelfklevende labels verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Daarnaast zijn er tapes met leuke dessins beschikbaar en lint voor het personaliseren en creatief decoreren van cadeautjes. Met textieltape kunnen katoenen kledingstukken worden voorzien van een label dat met een strijkijzer wordt aangebracht, ideaal voor school- of werkkleding.  Met al deze mogelijkheden is de P-touch CUBE een handig en onmisbaar hulpmiddel binnen uw huishouden.

Gelamineerde P-touch labels – Tested to the extreme. De gelamineerde tapes zijn ongelofelijk duurzaam en ontworpen om zeer lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen zeer extreme omstandigheden, zoals de invloed van extreme temperaturen, zonlicht, vocht, slijtage en chemicaliën. Dat betekent dat ze zonder problemen gebruikt kunnen worden in uw koelkast, vriezer of vaatwasser en in de badkamer, de tuin, de schuur en rondom het huis.

TZe-tape verschillende breedte  (Link)
 

Kenmerken
  • Afdruksnelheid tot 10 mm/sec
  • Afdrukresolutie 180 dpi
  • handmatige tapesnijder
  • Labelbreedte 6 - 12 mm
  • Labellengte 25 - 1000 mm
  • USB 2.0 Full speed
  • P-touch Editor 5.0 Labelsoftware
  • Gebruik AAA baterijen / of Brother AD24ES 9volt adapter (optioneel)
  • Afmetingen 115 x 61 x 115 mm / 380gram
  • Standaardgarantie - 2 jaar Carry-In 
  •  
  • Inhoud; Brother PT 300BT, 1 x 12mm Zwart op wit TZe-231 tape (4mtr), USB kabel en Gebruiksaanwijzing.  (excl. AAAbaterijen of Brother AD24ES - 9 volt adapter)

YouTube Brother PT-P700

Productnummer: Broth PT-P300BT

Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag
info@labelsystemen.nl +31(0)418 671562