Rhino 6000 Kit/PC -kofferset adapter&opl.batt Abc. 6 t/m 24mm

(Artikelnr: 21222966)
€ 309,62
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

RHINO 6000 in kofferset, Compleet. 

Compleet; Software, opl. batterij en adapter.  PC connectiviteit via USB DEMO


De RHINO 6000 is de ideale printer voor hoogstaande, veeleisende datacom-, elektrische- en MRO-toepassingen, dankzij de revoltionaire, tijdbesparende functies. Dankzij de "sneltoetsen" hoeft u niet langer te raden en profiteert u van de snelle voorgedefinieerde labeltypes voor het markeren van snoeren en kabels, terminalblokken, schakelpanelen etc. Met de intuïtieve grafische interface van de RHINO 6000 maakt, bewerkt en bekijkt u een afdrukvoorbeeld van meerdere labels op een verlicht lcd-scherm. Een bibliotheek met meer dan 250 gemakkelijk vindbare en industriële termen en symbolen besparen u tijd en bovendien kunt meer dan 1000 eigen labels creëren en direct oproepen.

De RHINO 6000 is een labelprinter die verbonden kan worden met de pc. De printer stelt u niet alleen in staat labels vanaf uw pc te downloaden met behulp van de RHINO CONNECT-software en alle Windows®-applicaties, maar biedt ook de mogelijkheid om ter plekke en in een mum van tijd perfecte labels te maken. Bovendien kunnen alle labels die u hebt gewijzigd eenvoudig naar de computer worden gestuurd.

►  Dymo D1 Tape   ►  Rhino tape ( Nylon - Vinyl - Polyester - Krimpkous) (link)

Eigenschappen & Voordelen 
• Voor elektrische en datacom-toepassingen
• Door de exclusieve "sneltoetsen" hoeft u niet langer te raden en gecompliceerde menu's te doorbladeren. U kunt nu op een snelle en eenvoudige manier veelgebruikte labeltypes voor draad- en kabelmarkering, wikkels, schakelpanelen, verticale labels, ... ontwerpen.
• Meer dan 250 gemakkelijk vindbare en vooraf geprogrammeerde industriële termen en symbolen voor tijdsbesparing en standaardisering van labeltaken.
• Drukt 6 verschillende Barcodes, streepjescodes af
• 1MB geheugen: om meer dan 1000 labels in op te slaan, inclusief industriële termen, afbeeldingen, logo's en symbolen voor afdruktaken ter plaatse.
• Met de intuïtieve grafische interface maakt, bewerkt en bekijkt u een afdrukvoorbeeld van meerdere labels op ons grootste verlichte lcd-scherm.
• Met het ingebouwde wizards maakt u snel labels in reeksen
• Snijmes en cassette-ejector voor het moeiteloos maken van labels.
• Maakt gebruik van thermische overdrachttechnologie — geen inktcartridges meer nodig! 
• Snel heroplaadbare lithium-ion batterij en batterijniveau-indicator op het scherm zorgen ervoor dat uw RHINO 6000 klaar is wanneer u dat bent
• Geïntegreerde schokbestendige bumper beschermt tegen vallen en geeft toch eenvoudige toegang tot de labelcartridge
Geschikt voor RHINO-labels van 6, 9, 12, 19 en24mm, RHINO Krimpkous. Voor kantoor omgeving  Dymo D1 tape
• Compatibel met RHINO CONNECT™-software  voor PC-verbinding 
• Maten 25 X 13  X 7.5 cm  Koffer: 46 X 36 X 11 cm


Inhoud
De RHINO 6000-koffersset bevat: RHINO 6000 printer, RHINO CONNECT-software, een harde draagkoffer, 2X Rhino-tape; 124 mm wit vinyl en 9 mm witte vinyl labelcassette, Li-ion oplaadbare batterijen, wisselstroomadapter en een USB-kabel. 

Presentatie Demo:  link

Nederlandse handleiding

Productspecificatie

Artikelnummer

21222966 

Verzendkosten

€ 4,97 

Voorraad

1

€ 309,62
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen